FRISÖRGROSSIST ONLINE   ALLTID FRI FRAKT PÅ BESTÄLLNINGAR ÖVER 1200 KR   BESTÄLL ONLINE ELLER VIA TELEFON 042-16 10 16

Frisörsaxar

frisorsaxar

Köp frisörsaxar från märken som Joewell, Tondeo på Frisörgrossen.se. Vi säljer frisörsaxar från några av världens främsta tillverkare. När du köper en frisörsax från Frisörgrossen.se kan du alltid vara säker på att få bästa kvalitet till bästa pris. Vi har alla typer av frisörsaxar, såsom klippsaxar, effilersaxar, saxar för vänsterhänta, effilerknivar, mm. Saknar du någon saxmodell är du välkommen att kontakta oss så ordnar vi hem den frisörsaxen du vill ha.

Vi arbetar framför allt med frisörsaxar från Jaguar och Joewell då frisörsaxar som tillverkas av dessa två giganter inom saxtillverkning alltid håller högsta kvalitét. Jaguar har även modeller i en lägre prisklass som passar till skolelever och den som vill ha en prisvärd extrasax. Joewell tillverkar saxar i japanskt stål och deras frisörsaxar anses vara bland de främsta i hela världen, något för finsmakaren. 

När du köper frisörsax hos Frisörgrossen.se lämnar vi dessutom en nöjd kund garanti, där du kan skicka tillbaka din sax om den inte passade dig.

Frisörgrossen.se är en av Sveriges mest erfarna frisörgrossister. Vi är en frisörgrossist som säljer hårvårdsprodukter, frisörsaxar, frisörinredning och tillbehör från alla kända varumärken till grossistpriser.

1 - 40 av 68

Stigande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2

1 - 40 av 68

Stigande ordning
Sida:
  1. 1
  2. 2